“Είστε υπό κράτηση”, Επιβραβεύστε την αναμενόμενη ταινία του Apkari που θα χτυπήσει τον κινηματογράφο σε εθνικό επίπεδο

‘You are under arrest’, σειρά ταινιών wedding whoop από τον Ace director, ανταμοιβή James Akpari που θα χτυπήσει τη μεγάλη οθόνη στις 13 Νοεμβρίου 2021.

Το docudrama true-life διαθέτει τους ηθοποιούς Hollywood / Nollywood star, Mercy Macjoe και Michael Vidal. Το πρώτο επεισόδιο επικεντρώνεται στην πιθανή δυσλειτουργία, καταστροφή, και λάθη που κάνουν οι περισσότερες νύφες και γαμπροί την ημέρα του γάμου τους.

Σενάριο και μορφοποιημένο για το κοινό του Διαδικτύου, η ταινία προβάλλει διάφορους χαρακτήρες, απεικονίζει κάθε είδους πωλητές που συμμετέχουν στη δημιουργία μιας τυπικής μεγάλης γαμήλιας τελετής.

Μιλώντας για την πολυαναμενόμενη ταινία, ο σκηνοθέτης είπε: “Όλες οι ιστορίες προσαρμόζονται από το βιβλίο, Wedding Whoops! 50 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε στη μεγάλη σας μέρα. Είμαστε υπερήφανοι για την επιμέλεια των ιστοριών του γάμου μας.Οι ιστορίες μας διερευνούν πιθανές pitffalls σε μια ημέρα γάμου; ένα μάθημα για το τι πρέπει να αποφύγετε. Πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω να δείτε όλοι τι έχουν συγκεντρώσει η ομάδα μου και οι συνεργάτες μου σε αυτή τη νέα ταινία”.

Akeju, σκηνοθέτης στο Aflik Tv, ο μεγαλύτερος διανομέας της νέας ταινίας επανέλαβε επίσης τον πιθανό αντίκτυπο της νέας ταινίας, τονίζοντας ότι οι οικογένειες και τα ζευγάρια που σκοπεύουν μπορούν να μάθουν από τις ατυχίες που περιγράφονται λεπτομερώς στην ταινία.

Η ταινία έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, ένα covid-19 χτύπησε το dissarayed world και υπόσχεται να φέρει ελπίδα, ειρήνη και να χρησιμεύσει ως οδηγός για νεαρά και επίδοξα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση