Θα ήθελα πολύ να πω στους οπαδούς μου μια καλύτερη ιστορία-Rhatti

Ο Armstrong Arinze, γνωστός ως Rhatti, είναι ένας Νιγηριανός γεννημένος τραγουδιστής, ράπερ και τραγουδοποιός που κατάγεται από το Enugu-Ukwu στην πολιτεία Anambra της Νιγηρίας.

Ανέβηκε στο προσκήνιο αφού τα τραγούδια του και τα σύντομα βίντεο έγιναν ιογενή στο Διαδίκτυο.δεν έχει κοιτάξει πίσω από τότε. Σε αυτή τη συνέντευξη με τον Tomi Falade, ο Rhatti συζητά τα σχέδιά του να προχωρήσει στη μουσική βιομηχανία και το επερχόμενο νέο του Ep. Απόσπασμα:

Πώς φτάσατε με το όνομα της σκηνής Rhatti;

Ενώ μεγαλώνω, πίσω στη γειτονιά μου, ο Rhatti ήταν ένα ψευδώνυμο που μου έδωσαν οι homeboys μου, οι φίλοι της γειτονιάς μου.

 

* Πώς περιγράφετε την τρέχουσα φάση σας στη μουσική βιομηχανία; *

Η τρέχουσα φράση μου; Για μένα, ήταν μια πολύ τολμηρή και προκλητική φράση επίσης. Θα περιέγραφα την τρέχουσα φάση μου στη βιομηχανία ως Αναγέννηση. Μια αναγέννηση επειδή μερικές εμπειρίες και μαθήματα που είχα στο παρελθόν θα με βοηθούσαν να ανυψώσω και να πω μια καλύτερη ιστορία στο ακροατήριο και τους ακροατές μου.

* Οι κριτικοί έχουν περιγράψει το ταλέντο σας στον Drake και τον Tory Lanez. Πώς συμβιβάζεται αυτό μαζί σου; *

Μιλάς για τον Ντρέικ; Λοιπόν, τι μπορώ να πω; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκπέμπει τις δικές του απόψεις. Bt αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εκτιμούσα το κομπλιμέντο. Με εκτίμηση, πιστεύω ότι το ταλέντο μου είναι αρκετά ευέλικτο. Κάνω τολμηρό να πω. εάν έχω μια κατάλληλη στιγμή να έχω όσο το 30-40% της γνώσης ή της εμπειρογνωμοσύνης και των δύο μορφών ή οποιουδήποτε από αυτά.είμαι βέβαιος ότι θα έκανα αστρονομικά και αξιοσημείωτα επιτεύγματα.

* Τι οδήγησε στην έξοδο σας από την δισκογραφική εταιρεία Phyno του Phyno; *

Στην πραγματικότητα, άφησα τα αρχεία PHM λόγω εσφαλμένης επικοινωνίας και παρεξήγησης. Πηγαίνοντας προς τα εμπρός για την πρόληψη απρόβλεπτων περιστάσεων αποφάσισα να πάρω ένα τόξο.

* Πώς θα απεικονίζατε την τρέχουσα ετικέτα σας; *

Η τρέχουσα ετικέτα μου, η διαχείριση ταλέντων Marlon Reeves είναι ένα αντίγραφο του πώς ήταν η βιβλική Μαρία στον Ιησού. Ο Ιησούς έκανε αξιοσημείωτα πράγματα ενώ ήταν στη γη. Αυτό δεν θα ήταν αδύνατο χωρίς την Παναγία. Αυτή είναι μια σαφής αναπαράσταση του τι είναι η τρέχουσα ετικέτα μου για μένα.

Τι πρέπει να περιμένουν οι θαυμαστές σας από το επερχόμενο EP σας;

Όσον αφορά το EP μου, οι θαυμαστές μου πρέπει να περιμένουν όλους μου. Βάζω όλη μου την ευελιξία. Ολόκληρη η σάλτσα και η γεύση μου.

Ποιος είναι ο τίτλος του ΕΚ;

Ναι. Ονόμασα το EP μου; Είναι ένα αρκτικόλεξο. Σημαίνει να κάνεις οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να υπερέχεις.

* Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό ή μόνο μερικά singles; *

Το EP μου περιλαμβάνει μερικά χαρακτηριστικά από ορισμένα εξέχοντα άτομα του κλάδου.

* Ποιος είναι το μοντέλο σας στη μουσική σκηνή της Νιγηρίας; *

BurnaBoy

Ως συγκλονιστική μουσική πράξη, με ποιον ονειρεύεστε να συνεργαστείτε;

Θα ήθελα ειλικρινά να δουλέψω BurnaBoy, Runtown, και Swizzbeats

Αφήστε μια απάντηση