Μεταξύ του Mercy Johnson, της κόρης και του “bully-teacher”

Από Τον Damilola Ogunsakin
Η δημοφιλής ηθοποιός του Nollywood, Mercy Johnson Okojie, αποκάλυψε ότι ένας δάσκαλος στο σχολείο της Purity εκφοβίζει την κόρη της λόγω της προσωπικότητάς της.

Η μητέρα των τεσσάρων αποκάλυψε μέσω της επαληθευμένης λαβής της Instagram ότι για δύο ολόκληρες εβδομάδες, η πρώτη της κόρη, η αγνότητα έχει εκφοβιστεί από έναν δάσκαλο στο σχολείο της λόγω του μίσους γι ‘ αυτήν.

Πήγε περαιτέρω για να ισχυριστεί ότι ο δάσκαλος πιστεύει ότι τα παιδιά με γονέα διασημοτήτων συμπεριφέρονται άσχημα και περήφανοι.

Έγραψε:

“Από πότε είναι έγκλημα να είσαι η κόρη του Mercy Johnson-Okojie; Πριν θεωρώ τον εαυτό μου δημόσιο πρόσωπο, είμαι πρώτα σύζυγος και μητέρα στα τέσσερα παιδιά μου, αυτή είναι η προτεραιότητά μου σε αυτή τη ζωή και κανείς δεν μπορεί να κάνει το παιδί μου να αισθάνεται λιγότερο από το ποιος είναι επειδή η μητέρα της είναι δημόσιο πρόσωπο.

“Μπορείτε να πείτε τίποτα για μένα, μπορείτε να αντιπαθείτε ή ακόμα και να με μισείτε, δεν θα απαντήσω, αλλά μην επιτεθείτε σε παιδιά που δεν σας έκαναν τίποτα και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

“Το ένα πράγμα που διδάσκω στα παιδιά μου είναι η πειθαρχία και ο σεβασμός! Επιμένω στην ευγένεια και την καλοσύνη από αυτούς, αλλά τους διδάσκω επίσης να μιλούν ειδικά σε μένα όταν αντιμετωπίζονται άσχημα!

“Δεν με νοιάζει ειλικρινά αν κάποιος δεν μου αρέσει, δεν περιμένω από όλους, αλλά να βγάλω το μίσος σου στο παιδί μου; Απαράδεκτο!

“Ένας δάσκαλος στο σχολείο του παιδιού μου εκφοβίζει συνεχώς την κόρη μου για δύο ολόκληρες εβδομάδες. Δεν είναι δάσκαλος της τάξης της, όμως εμφανίζεται καθημερινά στην τάξη της για να την εκφοβίσει! Χρησιμοποιεί biros να τινάζει τα μαλλιά της.

“Της λέει στο πρόσωπό της ότι δεν της αρέσει η μητέρα της, της λέει ότι τα παιδιά διασημοτήτων συμπεριφέρονται άσχημα και δεν πρέπει να φέρει την “αύρα” της, θα πρέπει να σταματήσει να αισθάνεται υπερήφανη, δεν πρέπει να φέρει το online δράμα της στο σχολείο. Ένας 8χρονος!”

 

Ωστόσο, ένας χρήστης του Instagram που αναγνωρίστηκε ως @thenannychidera δήλωσε ότι η κόρη του Mercy έστρεψε το χέρι ενός άλλου φοιτητή και όταν ο διευθυντής πήρε τον αέρα του θέματος, ζήτησε από την καθαρότητα να ζητήσει συγγνώμη από τον άλλο φοιτητή, αλλά αρνήθηκε και φέρεται να δήλωσε ότι δεν ανατράφηκε με αυτόν τον τρόπο.

Μετά από μια μακρά πειθώ, η καθαρότητα αργότερα ζήτησε συγγνώμη.

Η Thenannychidera προχώρησε για να εξηγήσει ότι ο Mercy ήρθε στο σχολείο εκείνο το απόγευμα και κατέστρεψε τον όλεθρο ζητώντας από την κόρη της να χτυπήσει δάσκαλο και μαθητές όπως ευχαρίστησε.

Έστειλε επίσης τον σύζυγό της που ήρθε με τρεις βαριά κατασκευασμένους φρουρούς σώματος στο σχολείο για να νικήσει τον διευθυντή.

Δήλωσε ότι η δασκάλα δεν απάντησε στο έλεος καθώς ήταν ο λόγος της εναντίον της και φέρεται να φώναξε ενώ όλο το περιστατικό συνέβαινε.

Αντιδρώντας, η Mercy Johnson πήγε ζωντανά με δασκάλους στο σχολείο της κόρης της για να αποδείξει την αθωότητά της την παρασκευή.

Σύμφωνα με τους δασκάλους, η διασημότητα Δεν αγωνίστηκε ποτέ ούτε έφερε κακοποιούς στο σχολείο για να νικήσει τον διευθυντή, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με τον ισχυρισμό της thenannychidera.

Αφήστε μια απάντηση