Πείνα για να κερδίσει την ψυχή για τον Χριστό μέσω της μουσικής η έμπνευσή μου-Oyanu Daniel

Oyanu Daniel υπερηφανεύεται ως υπουργός μουσικής. Μοιράζεται το πάθος της, μουσικά έργα και έμπνευση σε αυτή τη συνέντευξη. ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ

Γιατί μουσική;
Σας ευχαριστώ, αλλά πρώτα μπορώ να πω ότι δεν είμαι μουσικός, αλλά υπηρέτης του Θεού. Και τραγουδώντας και ακούγοντας διάφορα είδη μουσικής ενώ μεγαλώνω, ειδικά η μουσική του Ευαγγελίου με εμπνέει πολύ, φέρνει ειρήνη στην ψυχή μου.

Το πάθος σου
Το πάθος μου δεν είναι μουσική, το πάθος μου είναι ο Χριστός Ιησούς! Και η ψυχή κερδίζει.

Αγαπημένο μέρος της μουσικής
Όταν πρόκειται για τον Θεό, δεν υπάρχει το λιγότερο αγαπημένο. Απολαμβάνω κάθε συνάντηση που έχω με τον Θεό. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να είναι, αλλά η παρουσία του.

Τι σας αρέσει περισσότερο για τη μουσική;
Η μουσική του Ευαγγελίου με συνδέει με τον Θεό.

Συνεργασία ονείρου
Ουάου, αυτό είναι αρκετά τεράστιο, καθώς έχω έναν μακρύ κατάλογο μεγάλων υπουργών που αγαπώ και σέβομαι πολύ και με εμπνέουν τόσο πολύ και θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί τους. Σε καμία συγκεκριμένη σειρά, θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τους Sinach, Theophilus Sunday, Mercy Chinwo, Nathaniel Bassey, Tim Godfrey, Ada Ehi, Dunsin Oyekan, Frank Edward κλπ.

Διαβάστε επίσης: σπάσιμο: η Αστυνομία απελευθερώνει τον Πρίγκιπα Kpokpogiri, τον αποξενωμένο εραστή του Tonto Dikeh
Έμπνευση
Όσο αστείο κι αν ακούγεται, τα περισσότερα τραγούδια μου δόθηκαν μέσα από όνειρα, και κάποια σαν το “Never Seen” γράφτηκαν ακούγοντας τον Θεόφιλο την Κυριακή. Παίρνω έμπνευση για να γράψω τραγούδια όταν ακούω υπουργούς Ευαγγελίου που με εμπνέουν. Η πείνα να κερδίσουμε ψυχές στον Θεό είναι επίσης ένα άλλο κανάλι έμπνευσης.

Αγαπημένη παράσταση
Αν είμαι σε θέση να επηρεάσω μια ζωή κατά τη διάρκεια των διακονιών μου, τότε αυτή είναι η εκπλήρωσή μου.

Χειρότερη απόδοση
Δεν υπήρξε ποτέ χαμένος χρόνος στην παρουσία του Θεού.

Πρέπει να έχει για κάθε υπουργό
Κάθε υπουργός του ευαγγελίου πρέπει να μπορεί να ακούει και να επικοινωνεί με το Άγιο Πνεύμα. Έχετε μια προσωπική σχέση με τον Θεό και δείξτε αγάπη σε όλη την ανθρωπότητα.

Τι κάνεις έξω από τη μουσική;
Μου αρέσει πολύ το μαγείρεμα. Στην πραγματικότητα, είμαι σεφ. Λατρεύω τα ταξίδια, και κρέμονται γύρω από την οικογένεια και τους φίλους.

Νέο τραγούδι
Χαίρομαι που λέω ότι το νέο μου single με τίτλο “Never Seen” θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα την 1η Νοεμβρίου; είναι ένα τραγούδι γεμάτο πνεύμα please go stream and share. Εργάζομαι επίσης για τα έργα άλμπουμ μου για το επόμενο έτος και θα κρατήσω όλους αναρτημένους.

Στόχοι τα επόμενα 5 χρόνια
Ελπίζω να μπορέσω να επηρεάσω θετικά πολλές ζωές και να προσελκύσω ανθρώπους στον Θεό, σε όλα τα έθνη του κόσμου.

Λέξεις στους οπαδούς
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που αγαπάτε και υποστηρίζετε τη διακονία μου. Θέλω όλοι να ξέρετε ότι προσεύχομαι για σας και σας αγαπώ. Παραμείνετε για πάντα ευλογημένοι.

Αφήστε μια απάντηση